Vi har ikke en specifik lampe eller løsning, men fortæl os hvad du vil have og vi vil skræddersy lampens design og lys så den passer perfekt til dig. Om vi skal fremstille en billigere løsning til dit projekt eller skabe en unik lampe til dig, så har vi mulighederne og kompetencen til at udføre det. Vi har et utal af samarbejdspartnere og egen produktionshal i Kina og Danmark. Vi bruger udelukkende de bedste LED chip til vores produkter, og stræber efter at kunne give dig et LED produkt i højeste kvalitet. Som nogen af de eneste i denne branche er vores fokus på det gode lys igennem vores høj kvalitets LED chip, så stol på os, næste gang du skal bruge lys.

konsulter os-Vi kan hjælpe dig med alt fra rådgivning til lamper, lys og alternative løsninger skræddersyet til dit projekt

Denne side er til projekt salg

| GOD FARVEGENGIVELSE | FLICKERFREE | DALI DÆMPBART | 5 ÅRS GARANTI |

LED LYS I BEDSTE KVALITET 

VI SKRÆDDERSYER DIT LED LYS ARMATUR TIL PROJEKTET

Du vælger selv størrelse, form, lys og kvalitet

Skal du give priser til et udbud eller et projekt giver vi gerne et uforpligtende tilbud.

Kontakt os her eller på: 93935021 hvis du vil høre mere.

Hvad har vi lavet 

Beumer lampen

Vi tager projektet med til vores produktions hal i Kina, hvor vi planlægger produktionen og samler komponenter som typisk er fra USA og Taiwan. Her ses vi under udviklingen af Beumer lampen.

Beumer lampen er opkaldt efter den første kunde der efterspurgte denne lampe, nemlig Beumer Group. Her blev der efterspurgt en lampe med et slankt og diskret design, der ville passe godt til et kontormiljø. Beumer Lampen skulle også indeholde LED chips i en ganske god kvalitet og høj styrke. Lampen er designet til at være meget hårdfør og passer derfor også godt til skoler eller børneinstitutioner. Lampen er nem at ændre, og vi har sågar også lavet den som med og uden ovenlys, brandsikret og som hænge lamper. Lys farven tilpasses fuldstændig til kunden om man vil have 2200Kelvin, 4000Kelvin eller noget helt andet. Lampen kan også få CCT LED i og derfor justeres i Kelvin graderne. Transformeren kan have DALI. Vi kan lave den fuldstændig som du ønsker! 

Find datablad for vores  Beumer lampe herunder:

Beumer lampen bliver også lavet som brændsikret model

Belyst Altertavle

Alter fra ca. 1616 belyst med LED

Nykøbing klosterkirke fik restaureret deres altertavle fra 1616 og fik renset deres malerier. Da altertavlen står et mørkt sted, fik vi til opgave at belyse altertavlen så alle detaljer står knivskarpt. vi specialfremstillede LED lister så vi kun behøvede at bruge naturlige revner og huller til at sætte listerne fast og derfor ikke behøvede at bruge skruer, lim eller på nogen måde udføre skade på alteret. Med hensyn til LED'en brugte vi chips med en rigtig høj farvegengivelse for at få flest farver frem fra de nyrestaurerede malerier. Foruden det har vi sat 3 kraftige spots op der belyser hele alteret fra vindues side, som giver en effekt som om lyset kommet

udefra igennem vinduet. 

gmi frameless panel

Standard 595*595 (Kan også laves i andre størrelser)

Dette er hjørnet på vores panel. I modsætning til de traditionelle paneler har denne ingen ramme omkring, hvilket giver et mere elegant udtryk. 

Frameless LED panelet har vi udviklet for at skabe et mere elegant panel design, uden ramme men med lys, helt ud til kant. Armaturet er skabt med lys- og sikkerheds kvaliteten i højsædet. Vi skræddersyer panelet i forhold til projektet, så det passer perfekt til det miljø det skal hænges op i. Lyskilden er LED chips i højeste kvalitet, med maksimal farvegengivelse og roligt lys (flickerfree) der bla. reducerer risiko for migræne og andre ulemper opstået på grund af manglende lys kvalitet. Armaturet er forberedt til et mere krævende miljø, som f.eks. børnehaver eller skoler, da panelet er forsynet med en hårdfør kerne, samt en brandhæmmende overflade.

Find datablad for vores  Beumer lampe herunder:

GMI Energy ApS

boutique

Vester Voldgade 90

1552 Copenhague V.

Du lundi au jeudi : 11 - 17 00 h

Vendredi: 11 - 14.00 h

 

Contact: Mail: info@gmienergy.dk | Tél: 0045 9393 5021

Siège social: Dantes Plads 2, 1556 Copenhague V

 

  • GMI Energy FB
  • GMI Energy IG