Vi har ikke en specifik lampe eller løsning, men fortæl os hvad du vil have og vi vil skræddersy lampens design og lys så den passer perfekt til dig. Om vi skal fremstille en billigere løsning til dit projekt eller skabe en unik lampe til dig, så har vi mulighederne og kompetencen til at udføre det. Vi har et utal af samarbejdspartnere og egen produktionshal i Kina og Danmark. Vi bruger udelukkende de bedste LED chip til vores produkter, og stræber efter at kunne give dig et LED produkt i højeste kvalitet. Som nogen af de eneste i denne branche er vores fokus på det gode lys igennem vores høj kvalitets LED chip, så stol på os, næste gang du skal bruge lys.

konsulter os-Vi kan hjælpe dig med alt fra rådgivning til lamper, lys og alternative løsninger skræddersyet til dit projekt

Denne side er til projekt salg

| GOD FARVEGENGIVELSE | FLICKERFREE | DALI DÆMPBART | 5 ÅRS GARANTI |

LED LYS I BEDSTE KVALITET 

VI SKRÆDDERSYER DIT LED LYS ARMATUR TIL PROJEKTET

Du vælger selv størrelse, form, lys og kvalitet

Skal du give priser til et udbud eller et projekt giver vi gerne et uforpligtende tilbud.

Kontakt os her eller på: 93935021 hvis du vil høre mere.

Hvad har vi lavet 

H-C BEU A.D/B.D. (DALI) 

Resized_20190208_141439_6820.jpeg

Lampen er designet af Højgaard-Christiansen udelukkende for at være en diskret lampe der giver et fantastisk lys med en robust overflade til en meget overkommelig pris

Resized_20190208_135400_2577.jpeg
værdi færdig.png
HC nyt farver STORT STEMPEL LOGO.png
20180623_092144.jpg

BEU A.D / B.D. (DALI) er en solid pendant lampe, perfekt til et robust miljø som også kræver lys i meget høj kvalitet. Lampen er bygget i samarbejde med elektrikere og el-ingeniører og har resulteret sig i at BEU lampen er nem og hurtig at sætte op med flere muligheder for tilslutning bla. til DALI dæmpning eller sløjfning. Lyset er top kvalitet og lampen har bla. en høj farvegengivelse og er flimmer- og blænd fri. Lampens meget robuste overflade og gode lys gør den perfekt til daginstitutioner, skoler, kontorer eller mindre produktionslokaler. Lampen er designet af Højgaard-Christiansen udelukkende for at være en diskret lampe der giver et fantastisk lys med en robust overflade til en meget overkommelig pris.

Find datablad for vores  Beumer lampe herunder:

Belyst Altertavle

Alter fra ca. 1616 belyst med LED

IMG_20171230_164845.jpg

Nykøbing klosterkirke fik restaureret deres altertavle fra 1616 og fik renset deres malerier. Da altertavlen står et mørkt sted, fik vi til opgave at belyse altertavlen så alle detaljer står knivskarpt. vi specialfremstillede LED lister så vi kun behøvede at bruge naturlige revner og huller til at sætte listerne fast og derfor ikke behøvede at bruge skruer, lim eller på nogen måde udføre skade på alteret. Med hensyn til LED'en brugte vi chips med en rigtig høj farvegengivelse for at få flest farver frem fra de nyrestaurerede malerier. Foruden det har vi sat 3 kraftige spots op der belyser hele alteret fra vindues side, som giver en effekt som om lyset kommet

udefra igennem vinduet. 

20171228_103143.jpg
IMG_20190105_092059.jpg
IMG_20190105_092034.jpg
Montering_af_uplight_Helligåndkirken..j

belysning af hvælving

Indirekte belysning i Helligåndskirken

Uplight_Helligåndskirken._Koret..jpg
131015.jpg
Uplight_Helligåndskirken.jpg

Helligåndskirkens hvælving bliver belyst af specielt fremstillede armaturer på en varmafkølende plade som kan justeres så armaturet ikke er synligt fra kirkegulvet. På den varmafkølende plade er der monteret 7 separate LED strip i høj kvalitet hvor der er foretaget individuelle lys beregninger for hvert hvælving så hvert armatur kunne tilpasses bedst muligt. 

gmi frameless panel

Standard 595*595 (Kan også laves i andre størrelser)

Framless_panel_hjørne.png
Modern design white office ceiling with

Dette er hjørnet på vores panel. I modsætning til de traditionelle paneler har denne ingen ramme omkring, hvilket giver et mere elegant udtryk. 

Frameless LED panelet har vi udviklet for at skabe et mere elegant panel design, uden ramme men med lys, helt ud til kant. Armaturet er skabt med lys- og sikkerheds kvaliteten i højsædet. Vi skræddersyer panelet i forhold til projektet, så det passer perfekt til det miljø det skal hænges op i. Lyskilden er LED chips i højeste kvalitet, med maksimal farvegengivelse og roligt lys (flickerfree) der bla. reducerer risiko for migræne og andre ulemper opstået på grund af manglende lys kvalitet. Armaturet er forberedt til et mere krævende miljø, som f.eks. børnehaver eller skoler, da panelet er forsynet med en hårdfør kerne, samt en brandhæmmende overflade.

LED frameless.png
LED frameless.png

Find datablad for vores  Beumer lampe herunder:

covid-19-5551910_640.jpg

Frameless LED kan også laves m. Antibacterial coating

80W gmi frameless paneL
Standard 595*595 m. Antibacterial Coating

Kraftig Frameless panel med hele 80W og 7.200LM, som gør det til den kraftigste af sin slags på markedet. Panelet har en høj kvalitet af LED og en CRI>90, SDCM (MacAdams)3, og udstyret med 2 separate Flicker free drivere. 

gmi frameless panel

(Kunstigt Ovenlys)

Standard 595*595 

Havn og By Panel.jpg
IMG_20201022_120204.jpg

Kunstigt ovenlys til By & Havn blev bygget i samarbejde med Rønnow arkitekter og J.A. Mortensen Inventar & Bygning A/S som stod for at bearbejde træ rammeprofilen der skulle imitere rammeprofilen på ovenlys vinduer. I disse profiler er der blevet der ilagt vores GMI Frameless panel 40W, Ra90, 3000K. Alternativt kan panelet laves med CCT dæmper funktion evt. med timer, så lys farven (Kelvin) kan skifte mellem 3000K - 6000K og derfor have muligheden for at imitere lyset udefra.